Od trača do istine: Osveta Sandre Models sa megajahte

Glas Srpske
Od trača do istine: Osveta Sandre Models sa megajahte

Sandra Meljničenko, bivša članica grupe "Models" i supruga ruskog bogataša Andreja Meljničenka, servirala je "hladnu osvetu" svojoj nekadašnjoj simpatiji Jugoslavu Kariću i njegovoj supruzi Eleni, kada im je bukvalno zaklonila sunce, usidrivši svoju megajahtu pred njihovom novokupljenom vilom u naselju Ljuta u Bokokotorskom zalivu!

Prema pisanju pojedinih tabloida, povod za ovo šepurenje leži u činjenici da je prije nekoliko godina zgodna "modelsica" bila potencijalna gospođa Karić, sve dok Elena nije iznenada smotala Jugoslava i "preko reda" se ubacila u dinastiju Karić. To je Sandru prilično razljutilo, a priliku za osvetu dočekala je tek nedavno, tokom posjete Bokokotorskom zalivu.

Znajući da su Elena i Jugoslav Karić nedavno u mjestu Ljuta kupili vilu za, kako se priča, 1.300.000 evra, Sandra je odlučila da im ovog ljeta "naplati" stare dugove. Iskoristila je svoj sadašnji uticaj da se malo šepuri svojom skupocjenom jahtom, takoreći ispred nosa bračnog para Karić.

Nije poznato kako su Karići reagovali na ovu provokaciju, ali je sasvim sigurno da im nije bilo baš pravo kada se na horizontu pojavila megajahta "A", vrijedna 250 miliona evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana