Od trača do istine: Oskar zvoni Hrvatima

Glas Srpske
Od trača do istine: Oskar zvoni Hrvatima

Pjesma "Medo Brundo", koju izvodi Oskar Savić, odnosno Ognjen Amiyić, trenutno je najpopularnija melodija za mobilne telefone u Hrvatskoj, prenose tamošnji mediji.

"Medo" se, naime, reklamira na TV Nova iz Zagreba i nedavno je u jednoj od emisija na toj televiziji objavljeno da je baš ta pjesma najviše puta "skinuta" sa njihovog servera. Tek nešto rjeđe preuzimana je pjesma "Zmija i žaba", koja se takođe konstantno reklamira na pomenutoj televiziji.

Da je Oskar više nego popularan u Hrvatskoj govore i mnogi Internet forumi na kojima se najčešće raspravlja o popularnosti srpskih pjevača. S obzirom na činjenicu da u Hrvatskoj još vlada embargo na emitovanje svega što dolazi iz Srbije, iznenađuje činjenica da je Amiyićeva popularnost javno priznata. Oskar je, po svemu sudeći, probio led, pa se njegovi spotovi "vrte" na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, a telefoni zvone "Brundom".

Ognjen je izjavio kako je čuo da su pjesme napravile bum i da mu je mnogo drago što mobilni telefoni u Hrvatskoj zvone na melodiju pjesme "Medo Brundo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana