Od trača do istine - Olja ostavila Viktora

Glas Srpske
Od trača do istine - Olja ostavila Viktora

Voditeljka i manekenka Olja Crnogorac odlučila je da joj veza na daljinu baš i ne prija te je dala "šut kartu" poznatom teniseru Viktoru Troickom.

Naime, kako navode pojedini internet portali u Srbiji, Olja je Viktora ostavila poslije nepuna dva mjeseca veze i to preko imejla, a razlog tome je njen bivši momak, sa kojim opet kontaktira.

- Nije ga ona napisala jer se plaši da mu kaže šta zaista misli i kako se oseća, ne, jednostavno je u ovom momentu želela da završi priču, a mnogo je toga što je imala da kaže, i to ne lepih stvari! Kada ona nešto odluči, ništa i niko ne može da je spreči u tome! Viktor nije tu, nije želela da telefonira, a imejlom je mnogo bolje, jer ništa nije izostavila - rekao je izvor blizak voditeljki.

Podsjećanja radi, Viktor i Olja su u emotivnu vezu uplovili sredinom novembra mjeseca, ali o svojoj romansi nisu mnogo pričali u medijima. Voditeljka je uslikana kako tenisera bodri u prvim redovima na Dejvis kupu, a zatim su u javnost izašle i njihove zajedničke slike sa jednog maskenbala, gdje se Troicki maskirao u Hju Hefnera, a ona u zečicu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana