Od trača do istine: Olivera Kovačević sređuje bore

Glas Srpske
Od trača do istine: Olivera Kovačević sređuje bore

Da su zbog ljubavi žene spremne da urade mnogo toga, potvrđuje primjer voditeljke Olivere Kovačević, koja se, kako prenose pojedini mediji, zbog momka nedavno podvrgla sređivanju bora na vratu i licu.

- Po gradskim kuloarima već duže vreme se priča da je Olivera Kovačević u ozbiljnoj ljubavnoj vezi sa jednim mlađim političarom, kojeg krije kao zmija noge - kazao je neimenovani izvor i dodao da je ona prije nekoliko sedmica posjetila privatnu kliniku za estetsku hirurgiju. Tamo se podvrgla tretmanu ubrizgavanja botoksa i sređivanju bora na licu i vratu, a sve kako bi svom voljenom izgledala što bolje i mlađe.

Međutim, Olivera je rekla da za to nisu zaslužni hirurzi.

- Nisam išla ni na kakve tretmane. Već dugo razmišljam i pravim planove da odem i da se i ja malo zategnem, ali zbog toliko posla nikako da stignem. Čim budem našla vremena, otići ću na tretman - konstatovala je voditeljka, koja je priznala da je za njen izgled zaslužna i ljubav.

- U srećnoj sam vezi već duži vremenski period, ali se on ne bavi politikom već je biznismen i nije mlađi od mene - zaključila je Olivera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana