Od trača do istine: Ognjenovi ljubavni jadi

Glas Srpske
Od trača do istine: Ognjenovi ljubavni jadi

Da je Ognjenu Amidžiću ljubav na prvom mjestu, govore i sve učestalije poruke koje ostavlja na "Fejsbuk" profilu svoje drage. Sada to više nisu samo obične izjave ljubavi, već je Danijeli Dimitrovskoj skoro obustavio viđanje sa drugaricama!

Svaki slobodan trenutak popularni voditelj koristi da bar na kratko ode tamo gdje se njegova djevojka Danijela nalazi. Njujork, Hamburg, a onda nedavno i do Pariza. Tamo su njih dvoje proveli nekoliko dana zajedno, početkom aprila. Iako njihova ljubav traje već neko vrijeme, Ognjen i Danijela ne mogu jedno bez drugog ni jednog trenutka, pa kada se rastanu zbog posla, ljubavne poruke preko "Fejsbuka" samo pršte.

Dok je Danijela pokušavala da se dogovori sa drugaricama sa kojima se nije vidjela već duže vrijeme, i konačno se dogovorila, "niotkuda" je na njenom profilu iskočio Ognjen sa svojim komentarom: "Ja se pitam s kim se ti viđaš!" i obustavio akciju, rekavši Danijeli da to ne može da čini i podsjetio je na to "da se od sad za sve pita on".

Naravno Ognjen se "samo šalio", međutim ono što je već odavno ustanovljeno je da u svakoj šali ima malo i istine... ili malo šale?!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana