Od trača do istine: Ognjen Koroman se sporazumno u razvodi

Glas Srpske
Od trača do istine: Ognjen Koroman se sporazumno u razvodi

Fudbaler Crvene zvezde Ognjen Koroman nedavno je sporazumno okončao desetogodišnji brak sa suprugom Irenom.

Kako su prenijeli mediji u Srbiji, njegova, sada već bivša supruga Irena podnijela je zahtjev za okončanje bračne zajednice još dok je talentovani fudbaler bio u Južnoj Koreji, gdje je igrao za tamošnji klub Inčon junajted, a svoje potpise na sporazumni razvod oboje su stavili prije 30 dana.

- Ognjen je jednu sezonu igrao fudbal u Južnoj Koreji, dok je njegova žena ostala u Beogradu sa njihovim ćerkama Nedom i Nađom. Poslednjih godina Koroman je često povezivan s raznim devojkama, što je njegova supruga stoički podnosila, ali je, posle njegovog odlaska u daleku zemlju bez porodice, odlučila da se razvede - izjavio je neimenovani izvor.

Podsjećanja radi, najveća prašina podigla se u javnosti kada je malo poznata pjevačica Slađana Ivanišević javno pričala kako voli da vodi ljubav sa svojim momkom Ognjenom Koromanom, koji je u to vrijeme bio “srećno” oženjen.

Poslije te afere na listu Ognjenovih djevojaka upisale su se i bivša pjevačica grupe “2 hot” Slađana Damjanović, kao i jedna anonimna plavuša s kojom se pojavljivao u javnosti.

Na sve ovo Ognjen je kratko rekao: “Nemam nikakav komentar”!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana