Od trača do istine: Ognjen Amidžić prebolio razvod u zagrljaju Danijele

Glas Srpske
Od trača do istine: Ognjen Amidžić prebolio razvod u zagrljaju Danijele

Popularni televizijski voditelj i pjevač Ognjen Amidžić vrlo brzo je prebolio razvod od supruge Milice. Kako otkriva magazin "Helo", Ognjen je već mjesec u strasnoj vezi sa najnovijim modelom modne kuće "Viktorijas sikret" Danijelom Dimitrovskom, koja je u nekim anketama svojevremeno proglašena za najljepšu Srpkinju!

Danijela i Ognjen upoznali su se prošle godine kada je ona gostovala u emisiji "Amidži šou". Međutim, njih dvoje su tada bili u srećnim vezama, Danijela je imala momka, dok je Ognjen bio u braku sa tadašnjom suprugom Milicom. Njihov drugi susret dogodio se tokom njegovog boravka u Americi, gdje su se u Los Anđelesu sreli na jednoj od privatnih žurki. Tada se između njih rodilo prijateljstvo, a kasnije i ljubav.

Ognjen, koji trenutno boravi u Americi kod svoje djevojke, priznao je da je jako srećan i ispunjen, ali nije želio direktno da potvrdi da li su on i Danijela u vezi.

- Mnogo se dobro osećam i srećan sam! Razumite me, još uvek je rano da dajem komentare o toj temi. Uživam u Njujorku i fantastično se provodim u društvu prijatelja - rekao je Amidžić za pomenuti magazin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana