Od trača do istine: Novi momak i grudi Mirke Vasiljević

Glas Srpske
Od trača do istine: Novi momak i grudi Mirke Vasiljević

Glumica Mirka Vasiljević, koja je odnedavno u vezi sa fudbalerom Crvene zvezde Vujadinom Savićem, prije mjesec dana na jednoj privatnoj beogradskoj klinici ugradila je silikone!

Prema navodima bliskih joj ljudi, ona je posjetila poznatog prijestoničkog hirurga, sa kojim se početkom decembra dogovorila da joj ugradi implantate u grudi. Insistirala je da joj novo poprsje izgleda što prirodnije, a doktor je njenu želju u potpunosti sproveo u djelo, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji.

- Stavila je taman onoliko koliko treba! Ona je već godinu dana razmišljala da se podvrgne ovom estetskom hirurškom zahvatu. Napokon je prebrodila strah i ugradila implantate o kakvima je oduvek maštala. Sad je u potpunosti zadovoljna svojim izgledom i s ponosom šeta nove obline, koje su zaista urađene s merom i nisu nimalo vizuelno napadne - otkrio je jednom beogradskom listu sagovornik blizak mladoj glumici.

Mlada glumica, kako pišu mediji, prilično iznenađeno je reagovala na pomenutu priču da je uvećala grudi i samo kratko je kazala:

- Stvarno nemam nikakav komentar na takva pitanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana