Od trača do istine: Nova Sekina romansa

Glas Srpske
Od trača do istine: Nova Sekina romansa

Poslije raskida veze s manekenom Mladenom Radulovićem, poznata pjevačica Seka Aleksić nije dugo patila, već je odmah pala u zagrljaj drugome i to svom tjelohranitelju Veljku Piljkiću, koji poslednjih godina živi i radi u Švajcarskoj. Međutim, zbog veze sa Sekom, on je nedavno odlučio da spakuje kofere i vrati se u Srbiju, kako bi sve vrijeme bio kraj svoje nove djevojke, pišu mediji u Beogradu.

- Njih dvoje su u početku imali isključivo poslovni odnos, koji je podrazumevao da on stalno bude korak iza nje, gde god da se kreće. Međutim, danonoćni zajednički boravak učinio je svoje, pa je ubrzo proradila hemija. Poslije jedne vrele noći, njih dvoje su i zvanično uplovili u ljubavnu vezu, o kojoj još uvek ne žele da pričaju - prenose tabloidi izjavu neimenovanog izvora.

To što javno ne govore o svojoj ljubavi nimalo im ne smeta da zajedno krstare na jahti. Oboje ležerno uživaju u hladnom šampanjcu i vrelim zracima sunca, a ako je suditi po činjenici da se Seka kraj Veljka sunčala u toplesu, nema sumnje da je između njih već izgrađeno uzajamno povjerenje, a možda se u narednim mjesecima oglase i svadbena zvona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana