Od tra­ča do is­ti­ne. No­va ro­man­sa Goge Sekulić

Glas Srpske
Od tra­ča do is­ti­ne. No­va ro­man­sa Goge Sekulić

Po­pu­lar­na pje­va­či­ca i vla­sni­ca hi­to­va "Ga­ći­ce" i "Se­ksi bi­zni­smen" Go­ga Se­ku­lić, pre­ma pi­sanju po­je­di­nih srpskih me­di­ja, pro­na­šla je no­vu ljubav, ali je još uvi­jek taj­no­vi­ta i ne že­li da ot­kri­va de­talje svo­je no­ve ro­man­se.

- Ne vo­lim da pri­čam o svom pri­va­tnom ži­vo­tu, to ni­ka­da ni­sam ra­di­la, ali mo­gu da pri­znam da sam zaljubljena. Pos­to­ji no­vi mu­ška­rac u mom ži­vo­tu po­slednjih par me­se­ci. To je sve što ću sa­da ot­kri­ti, ako se bu­de de­si­lo ne­što bi­tno, oba­ves­ti­ću vas - izja­vi­la je se­kse­pil­na pje­va­či­ca.

Osim na es­tra­di, Go­ga je us­pje­šna i u bi­zni­su ta­ko da otva­ra svoj dru­gi po re­du sa­lon za njegu ru­ku i sto­pa­la.

- Što se ti­če po­slo­vnog pla­na, moj dru­gi sa­lon ću otvo­ri­ti za me­sec da­na u bli­zi­ni mo­je zgra­de kod Vu­ko­vog spo­me­ni­ka. Čes­to ni­sam ov­de, pu­no pu­tu­jem, ali, kad god imam vre­me­na, tru­dim se da me ra­dni­ci vi­de ta­mo. Pri­kupljam no­ve pe­sme, po­la­ko ra­dim na svom no­vom al­bu­mu ko­ji bi tre­bao da bu­de go­tov na pro­le­će - ot­kri­va Go­ga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana