Od trača do istine: Nova romansa Ane Bekute

Glas Srpske
Od trača do istine: Nova romansa Ane Bekute

Folk pjevačica Ana Bekuta je već tri meseca u ljubavnoj vezi sa 14 godina mlađim biznismenom iz Novog Sada Daliborom Minjinom, prenijeli su pojedini tabloidi i internet portali u Srbiji.

Pjevačica koja uveliko gazi 51. ljeto, svog novog momka upoznala je preko zajedničkog prijatelja na jednoj privatnoj proslavi u Novom Sadu.

- Tada su razmenili brojeve telefona, a samo dva dana kasnije izašli su na ručak. Sad je to već veoma ozbiljna veza, a na početku su izbegavali da ih javnost vidi zajedno, pa su jedan period proveli u iznajmljenom apartmanu u banji Kanjiža - rekao je izvor blizak ovom paru.

Mediji otkrivaju da se Bekuta sve češće može vidjeti u "srpskoj Atini", gdje joj dragi živi, a koliko je zaljubljena, govori i činjenica da je prilikom gostovanja u vaskršnjoj emisiji "Narod pita" na TV Pink, pred milionskim auditorijumom pozdravila Dalibora iz Novog Sada i samo za njega otpjevala "Crven konac".

Kada su je, poslije saznanja o novoj vezi novinari pozvali, pjevačica se nije javljala na telefon, niti je odgovarala na brojne poruke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana