Od trača do istine: Noćne more Maje Marijane

Glas Srpske
Od trača do istine: Noćne more Maje Marijane

Tezga u Berlinu za pjevačicu Maju Marijanu pretvorila se u noćnu moru. Kada je nedavno krenula za Njemačku, na pola puta od kuće do aerodroma, sjetila se da upita supruga Mladena da li je ponio njen pasoš.

- Kada mi je rekao da ga nije poneo, misleći da je kod mene, poludela sam. Okrenuli smo auto nazad i vratili se kući. Sve smo pretražili, ali od moje putne isprave nije bilo ni traga. Odjurili smo u stan njegovih roditelja, ali ga ni tamo nismo našli. Izbezumljeni ponovo smo pretražili auto i našli pasoš zaglavljen između dva sedišta - ispričala je Maja. Istog trenutka pojurili su ka aerodromu, nadajući se da će nekim čudom avion kasniti.

- Na sreću, avion za Cirih je zaista kasnio i u poslednjem trenutku smo se ukrcali. Međutim, u Švajcarskoj nas je sačekalo neprijatno iznenađenje. Avion za Berlin je već odleteo, pa smo sledeći čekali nekoliko sati i stigli smo oko ponoći, kada je već uveliko trebalo da pevam. Ali, tu nije bio kraj mojim mukama. Povratak je bio dramatičan, jer smo poleteli usred mećave. Došlo mi je da zaplačem od muke i samo sam Boga molila da stignem kući čitava. Još se oporavljam od ovog iscrpljujućeg puta - jadikuje pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana