Od trača do istine: Ništa od vjeridbe Danijele Vranić i Vlade Macure

Glas Srpske
Od trača do istine: Ništa od vjeridbe Danijele Vranić i Vlade Macure

Poslije gotovo godinu zabavljanja, brojnih medijskih spekulacija o vjeridbi, braku, pa čak i trudnoći pjevačica Danijela Vranić raskinula je sa Vladom Macurom i stavila tačku na svaku dalju priču o bivšem momku, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji.

Da se odluči na ovako radikalan potez, pišu dalje mediji, "kraljicu splavova" je natjeralo to što je Vlada insistirao na braku i bio uporan u tome da je odvede pred oltar. Međutim, naviknuta na bezuslovnu slobodu i život samostalne žene, pjevačica je veoma teško podnosila i činjenicu da se Vlada već poslije dva mjeseca zabavljanja preselio u njen stan.

Zaljubljen, Danijelin bivši dragi nije primjećivao signale koji su mu ukazivali na to da će do raskida uopšte i doći, već je pjevačicu svakim danom sve više obožavao, vodio na putovanja, priređivao romantična iznenađenja i, kad god bi mu se ukazala prilika – prosio je!

I dok je on na sve moguće načine pokušavao da je privoli na vječnu ljubav, Danijela se povjerila prijateljima kako ga više ne voli, ali kako nema srca da ga ostavi!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana