Od trača do istine: Ništa od Erine svadbe

Glas Srpske
Od trača do istine: Ništa od Erine svadbe

Pjevač Andrija Era Ojdanić (63) dobio je, narodski rečeno, "pedalu" od svoje mnogo mlađe djevojke Danijele Sremčević iz Barajeva. Izrevoltirana najavom njihove svadbe na proljeće, odlučila je da demantuje svoju, sada već bivšu ljubav.

- Ne udajem se za Eru, niti ću se ikad udati za njega. Nije istina ništa što je rekao. Posle laži koje je izrekao u novinama nije me čak ni pozvao da mi se izvini što mi blati ime. Era mi je sto puta izjavio ljubav, ali mu ja nikad nisam uzvratila. Imam dečka, koji me čini srećnom - rekla je Danijela u dahu.

Era je ovaj napad dočekao prilično staloženo.

- Kad riba odustane od mene, slavim taj dan. Imam ih koliko želiš, a ponuda imam sve više. Nije ona za mene, a očigledno da nisam ni ja za nju - naglasio je folker.

Stari "šmeker" uspio je da zavede dvadesetogodišnju studentkinju Danijelu na Izboru za mis Oplenca, gdje je ponijela titulu najšarmantnije djevojke. Od tada se pjevač nije odvajao od svoje ljepotice, a između njih se rasplamsala velika ljubav. Čak im ni razlika u godinama nije smetala, a Era je upoznao i nesuđenu taštu!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana