Od trača do istine: Ništa od Cecine trudnoće

Glas Srpske
Od trača do istine: Ništa od Cecine trudnoće

Vijest koja je ovih dana uzburkala javnost - da je Ceca Ražnatović trudna sa svojim momkom Vladimirom Cvetkovićem - ispostavila se ipak kao netačna!

Naime, folk diva je izjavila da još ne namjerava da rađa treće dijete, a i njena veza za Cveletom je tek u začetku, tako da je prerano da nešto u tom pravcu planiraju.

- Očigledno je da pojedinci bolje od mene znaju sve šta mi se dešava, pa su tako saznali i da sam trudna pre nego što sam ja to znala. U nekoj drugoj situaciji bi to možda bilo i smešno i da sam drugačija osoba, mogla sam sa tim da se šalim i kažem: "Da, nosim trojke, čekajte me sutra ispred bolnice." Ali sa takvim temama se ne treba šaliti. Niti sam se verila, prsten je bio poklon za Novu godinu, a naročito nisam trudna. To bih sigurno znala, a i ne bih mogla da sakrijem - izjavila je Ceca.

Ona je dodala da ozbiljno razmišlja da tuži nekoga zbog takvih dezinformacija koje konstantno o njoj plasiraju.

Ipak, ne treba da čudi što se Ražnatovićevoj ovo dešava jer je već godinama, osim njene muzike, i njen privatni život u žiži javnosti, posebno otkad se prvi put u javnosti poslije Arkanove smrti pojavila sa novim izabranikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana