Od trača do istine: Niki ostavila momka

Glas Srpske
Od trača do istine: Niki ostavila momka

Kćerka legendarne folk pjevačice Vesne Zmijanac, Nikolija Niki Jovanović, neposredno pred ulazak u rijaliti program "Survivor VIP" odlučila je da raskine vezu sa popularnim grčkim di-džejom Kasom Kostasom.

Kako su prenijeli pojedini beogradski mediji, zgodna plavuša je neposredno poslije toga doputovala u Beograd, da bi se sa mamom Vesnom pripremila za odlazak na Filipine.

- Nikolija je još ranije najavila Kostasu da postoje ozbiljni izgledi da sa majkom učestvuje u rijaliti programu. On je od samog početka bio protiv toga, ali nije se mnogo bunio, jer je ipak mislio da pregovori oko učešća njegove devojke u "Survivor" neće biti realizovani - priča izvor blizak Vesni i njenoj kćerki, i dodaje da je kulminacija nastala kad je Nikolija saopštila di-džeju da ipak ide na ostrvo.

- Imali su žučnu raspravu, ali je di-džej uvideo da svoju devojku ne može da odvrati od te ideje, te su odlučili da raskinu vezu. Posle toga Niki se spakovala i doletela u Beograd kod majke - rekao je izvor upućen u cijelu priču.

Da je informacija o raskidu tačna, potvrdila je sama Nikolija na "Fejsbuk" profilu, gdje je promijenila status iz "u vezi" u "sama".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana