Od trača do istine: Nema ljubavne veze Vesne Zmijanac i Nikole Mijailovića

Glas Srpske
Od trača do istine: Nema ljubavne veze Vesne Zmijanac i Nikole Mijailovića

Folk zvijezda Vesna Zmijanac, koja najavljuje da će se posvetiti monaškom životu, izjavila je da se odrekla fizičkog kontakta sa muškarcima i da nije u ljubavnoj vezi sa dvije decenije mlađim operskim pjevačem Nikolom Mijailovićem, kao što to pišu pojedini mediji.

Na takve priče poznata pjevačica odgovara da joj Nikola nije partner u pravom smislu te riječi, već joj je samo prijatelj.

- Ta priča više nije ni smešna, jer su oni koji je plasiraju izgubili svaki osećaj za druženje žene i muškarca. Često su skloni da ta druženja pokvare, ali moj odnos sa Nikolom ne mogu. On i ja se lepo družimo i nerazdvojni smo prijatelji, a to će vam i on potvrditi. U čitavoj medijskoj priči o nama razveselilo me je to što je jedan novinar nedavno Nikoli postavio sledeće pitanje: Jeste li vas dvoje momak i devojka? Na to je Nikola odgovorio: Niti sam ja momak, niti je Vesna u svoje pedeset i tri godine devojka i od srca me nasmejao - rekla je pjevačica za portal magazina "Stori".

U međuvremenu, Vesna svakog četvrtka neumorno nastupa u kafani "Lepeza", čija je vlasnica njena koleginica Zorica Marković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana