Od trača do istine: Neda Ukraden oplela po Nati Bekvalac

Glas Srpske
Od trača do istine: Neda Ukraden oplela po Nati Bekvalac

Prošlo je skoro mjesec dana od kada je pjevačica Nataša Bekvalac otvorila dušu u emisiji "Amidži šou" o razvodu sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, a javnost i dalje govori o tom događaju. Lijepa Nata je mislila da je to ispravan potez, ali sa tim se ne slažu neke druge javne ličnosti, među kojima je najglasnija Neda Ukraden.

Ona je u emisiji "Magazin in" osudila Natašu Bekvalac zbog eksponiranja razvoda i iznošenja prljavog veša u javnost.

- I ja sam se razvela. Je l' to neko znao? Nije. Niti je fotograf znao kad ću ja ići kod advokata, niti kad će moj muž doći tamo. Pazite, novinari pišu: Nataša će u deset sati biti kod advokata, Dača će doći pola sata kasnije. Ma dajte, molim vas. Da bi novinari to znali, neko mora da im javi, je l' tako? Ja stvarno ne smatram da je nekog trebalo da obaveštavam u koliko sati ću se razvesti. A da li su Natašine suze bile iskrene, ne znam - rekla je Neda.

Zajedno sa Nedom u emisiji Sanje Marinković su gostovale i Verica Rakočevića i Dragana Katić. I one su iznijele svoje mišljenje o Natašinom potezu, kao i o čaršijskim pričama kako je čitavo gostovanje i njen napad plača bio isceniran.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana