Od trača do istine: Neda udala kćerku Jelenu

Glas Srpske
Od trača do istine: Neda udala kćerku Jelenu

Neda Ukraden je imala proteklog vikenda velikog razloga za slavlje, jer je udala svoju kćerku-jedinicu Jelenu Bilbija, koja je nakon višegodišnje veze sa biznismenom Predragom Minovićem konačno stala na ludi kamen.

Sudbonosno "da" mladenci su izgovorili u Sabornoj crkvi, a nakon toga svatovi su se uputili na Kalemegdansku terasu, gdje je upriličeno slavlje. Prva koja je svojom pjesmom "Samo je nebo iznad nas" čestitala mladencima bila je upravo novopečena tašta Neda, koja je od sreće pustila suzu radosnicu.

Gosti za ovu priliku, kako prenose mediji, došli su iz cijeloga svijeta, od Austrije do Australije. Za veselje, koje se u restoranu rasplamsalo nešto poslije 18 časova, bili su zaduženi "Megamiks bend" i trubači, koji su goste zabavljali do ranih jutarnjih sati. Svadbi su prisustvovale mnogobrojne zvanice, među njima: Raka Marić, Božen Žumbor, Dragan Karić sa suprugom Hafom, Predrag Živković Tozovac, Usnija Reyepova, Šaban Šaulić, Goca Lazarević, Indira Radić… Pred sam kraj veselja, mikrofona su se dohvatili svi gosti, koji su horski zapjevali "Zora je svanula" i tako se zadovoljno razišli…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana