Od trača do istine: Natina istina o Koletu

Glas Srpske
Od trača do istine: Natina istina o Koletu

Popularna pop pjevačica Nataša Bekvalac, koja je prekjuče postala zaštitno lice Univerziteta "Megatrend", ne prestaje da šokira javnost.

Ona je, napokon obznanila istinu o svom nedavnom susretu sa bivšim momkom Miodragom Kostićem Koletom, o čemu su ovih dana pisali pojedini mediji u Srbiji.

- Ta tema o sastanku sa bivšim dečkom je degutantna, u krajnjem slučaju. Ne mogu da kontrolišem koji će tekstovi o meni izlaziti, u suprotnom bi se pisalo sve najlepše. Ja nikada ništa nisam demantovala, pa neću ni sada da prekidam tradiciju - izjavila je Nataša, koja kaže i da informacija nedjeljnika "Svet" o tome da se sastala sa bivšim momkom nije promijenila ništa u njenom braku sa Danilom Ikodinovićem.

- Naš brak je suštinski veoma dobar, iako mnogi često žele da ga predstave drugačije - zaključila je popularna pjevačica u razgovoru za beogradsku štampu.

Pomenuti nedjeljnik je prenio da je Nataša nedavno bila u jednom zemunskom restoranu i da je pred svima igrala u krilu svog nekadašnjeg momka Miodraga Kostića Koleta i da je sa njim razmjenjivala nježnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana