Od trača do istine: Nataša skinula burmu

Glas Srpske
Od trača do istine: Nataša skinula burmu

Nikad ne reci nikad! U emisiji kod Ognjena Amidžića Nataša Bekvalac je prije mjesec i po izjavila da nikada neće skinuti burmu, međutim, brže nego što se moglo i pomisliti, pogazila je riječ.

- Skinula sam je jednog dana i osetila kao da mi fali deo tela. Dovoljno je što mi nedostaje deo duše. Nosiću je jer je volim - rekla je pjevačica svojevremeno gostujući na televiziji Pink.

Ipak, na svom posljednjem nastupu nije imala prsten na desnoj ruci. U intervjuu za jedan nedjeljnik dala je i objašnjenje zašto.

- Nosila sam je skoro sedam godina, ali skinula sam je pre neki dan. Bilo je to jedno od onih jutara, posle noći pune razmišljanja, kada ustanete, odlučite nešto i jednostavno znate da to morate da uradite. Pošto mi i dalje nedostaje i imam čudan osećaj na prstu, uskoro ću častiti sebe nekim dragim kamenom - kazala je Nata.

Eto, nakon što je Danilo Ikodinović prebolio bivšu suprugu uz svoju novu djevojku Tanju, čini se da je i Nataša odlučila da raskrsti sa svojim osjećanjima, jer bivšeg supruga sada isključivo gleda kao oca svog djeteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana