Od trača do istine: Nataša častila novu Dačinu djevojku

Glas Srpske
Od trača do istine: Nataša častila novu Dačinu djevojku

Pjevačica Nataša Bekvalac i djevojka njenog bivšeg supruga Danila Ikodinovića Tanja srele su se u jednoj kafani u Novom Sadu. Kako tvrde očevici, svi prisutni su bili iznenađeni Natašinom i Tanjinom reakcijom, čak je pjevačica poslala piće za sto Dačine izabranice.

- Dačina devojka Tanja je došla u kafanu sa nekoliko drugarica, a posle sat vremena u isti lokal ušla je Nataša sa sestrom Kristinom i još na vratima spazila svoju "nasljednicu". Konobari su smestili Natu u separe koji je bio prilično udaljen od Tanjinog da bi izbegli svaku mogućnost da dođe do neke neprijatne situacije - priča dobro obaviješteni izvor.

Izvor tvrdi da je u početku djelovalo da će se Nata i Tanja ignorisati čitavo veče, međutim, kada se malo opustila alkoholom, Bekvalčeva je pozvala konobaricu i rekla joj:

- Idi, pitaj onu tamo šta će da pije - misleći na Vračarićevu. Konobarica je uradila sve po želji panonske barbike, prišla je Tanji i pitala je šta će popiti na Natašin račun. Devojka je prebledela, odmahnula glavom i odbila piće - tvrdi izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana