Od trača do istine: Nata propušila od muke

Glas Srpske
Od trača do istine: Nata propušila od muke

I Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović su se, nakon što su odlučili da se razvedu, odali porocima. Ona je počela da puši, a on sve više pije, javili su pojedini mediji u Srbiji.

Pjevačica je prije neki dan viđena kako pali cigaretu za cigaretom u jednom beogradskom kafiću, a nekako u isto vrijeme Danilo je u Novom Sadu bio kod njihovog advokata Dragana Gojkovića da se raspita dokle se stiglo s razvodom. U kancelariji se zadržao kratko, a potom se odvezao, najvjerovatnije do svoje kafane. Tamo mu društvo prave prijatelji, a nerijetko se mogu vidjeti i mnoge zgodne Novosađanke. A on se sve rjeđe odvaja od čašice.

Psiholog Aleksandra Janković tvrdi da Dača pije iz očaja, a da je Nataša u cigaretama pronašla spas od nervoze.

- To njihovo ponašanje je uobičajeno za ljude koji se razdvoje. Danilove nepromišljene izjave, noćni život i alkohol tipični su za ostavljenog muškarca, koji je povređen i koji se tako leči od depresije. To što je Nataša propušila, govori samo da se nalazi u bezizlaznom stanju, u kome joj je cigareta najbolji drug. Od ljubavi do mržnje mali je korak, a oni su na ivici da ga naprave - naglašava Jankovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana