Od trača do istine: Nata otkazuje ljetovanje

Glas Srpske
Od trača do istine: Nata otkazuje ljetovanje

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović neće se kao ranijih godina odmarati zajedno na poznatom grčkom ostrvu. Pjevačica je, kako pričaju njihovi bliski prijatelji, Dači ispričala da ima mnogo poslovnih obaveza i da je najbolje da otkažu ljetovanje.

A gotovo do prije neki dan novosadska Barbika se hvalila medijima da će početkom avgusta otputovati sa suprugom i kćerkom Hanom na Mikonos, gdje će provesti desetak dana. Kad ja tamo, a ono međutim... Popularnoj blondini naprasno su iskrsle neke poslovne obaveze (čitaj: ćaskanje s Noletom u "Splendidu"), zbog kojih je porodični odmor odgodila za neki drugi put.

- Kriza u Natašinom braku traje već dugo, a otkazivanje ovog putovanja samo je posljedica Natašinog i Dačinog odnosa. Trebalo je da početkom avgusta s Hanom otputuju na Mikonos, ali je Nataša otkazala to putovanje pravdajući se Dači da ima poslovnih obaveza - rekao je izvor blizak popularnom paru.

Njih dvoje su se nedavno pojavili na svadbi Filipa Filipovića, a uveliko se spekuliše da je to bilo samo radi stvaranja ljepše slike u javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana