Od trača do istine: Modrice kao dokaz o napadu na Katarinu Radivojević

Glas Srpske
Od trača do istine: Modrice kao dokaz o napadu na Katarinu Radivojević

Iako obezbjeđenje beogradskog Kluba književnika tvrdi da nije fizički napalo glumicu Katarinu Radivojević, ona je pokazala modrice, za koje tvrdi da su nastale u ovom poznatom klubu kada su je udarili zato što je razbijala čaše.

- Priznajem da sam možda sama doprinela toj situaciji. S obzirom na to da smo bili veseli u društvu, razbijali smo čaše. Nekoliko njih sam ja razbila, dve ili tri, kada se jedan od gostiju požalio na mene. Ja sam donela odluku i rekla da ću napustiti klub. I krenula sam sa svojim društvom prema izlazu. U tom trenutku je do mene došao čovek iz obezbeđenja. Bio je užasno grub prema meni, a onda me doslovno nabio na jedan šank i počeo da me šutira u noge - objasnila je Katarina za hrvatske medije šta se događalo te večeri, pa im je pokazala noge prekrivene plavim modricama.

Katarina priznaje da je njeno ponašanje bilo neprimjereno, ali da zbog nekoliko razbijenih čaša nije trebalo da bude fizički napadnuta. Dodala je:

- Ja sam tog čoveka prijavila policiji i kasnije sam s policijom došla u klub, ali njega više nije bilo. Ime mu ne znam, ali sam mu facu dobro zapamtila. Modrice će proći, ali javno poniženje koje sam doživela me boli mnogo jače.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana