Od trača do istine: Mladen Radulović predaleko od srca Seke Aleksić

Glas srpske
Od trača do istine: Mladen Radulović predaleko od srca Seke Aleksić

Maneken Mladen Radulović, javnosti poznat kao bivši vjerenik Seke Aleksić, posle raskida vjeridbe odselio se iz Srbije i otvorio svoj klub u Tajlandu.

Za magazin "Stori" pričao je o svom novom životu u toj dalekoj zemlji, ali i o bivšoj velikoj ljubavi, s kojom nije više ni u kontaktu.

- U poslednje vreme nismo ni u kontaktu. Nisam više u Srbiji pa ne znam ni šta se dešava ni s kim je Seka sada u vezi – rekao je Mladen, a na pitanje šta misli o njenom vjenčanju u Egiptu, tačnije Šarm el Šeiku, odgovorio je:

- Egipat i Šarm el Šeik su odličan izbor za venčanje. Seka i ja smo u više navrata bili tamo i nezaboravno se proveli. Čestitam i od srca joj želim sve najbolje! Ako me pozove kao gosta, čestitaću joj i lično.

Kaže da ne žali zbog toga što će u kući u kojoj su planirali zajedno da žive da stanuje Seka s drugim.

- Ta kuća je ostvarenje njenih snova i drago mi je što sam pomogao i učestvovao u njenoj izgradnji. Verujem da je veoma srećna jer znam koliko je to želela i siguran sam da taj objekat sada izgleda prelepo. Kad bolje razmislim, mislim da bi bilo najbolje da svo troje živimo u istoj kući.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana