Od trača do istine: Mirka ipak trudna

Glas Srpske
Od trača do istine: Mirka ipak trudna

Mnogo je bilo spekulacija na temu u posljednje vrijeme da li je mlada glumica Mirka Vasiljević (20) zaista trudna sa momkom Vujadinom Savićem (20). Sve sumnje i tračeve razjasnio je otac mladog sportiste, nekada slavni fudbaler Dušan Savić.

On je otkrio kako će uskoro oženiti oba sina, a potvrdio je višemjesečna nagađanja medija da je mlađi od njih, Vujadin vjeren sa Mirkom, koja je prema njegovim riječima u petom mjesecu trudnoće. Kako Savić kaže par će se uskoro vjenčati, čim njegovom sinu to budu dozvolile obaveze.

- Voleo bi da je to i ranije bilo, ali nije kad su mladi. Ne smatram da su požurili, samo neka budu pametni i neka bude dece što više, nemam ništa protiv - izjavio je Dušan Savić.

Trudnoća i vjeridba zvijezde drugog dijela filma "Mi nismo anđeli" i brojnih domaćih serija već mjesecima je glavna tema gradskih tračeva, ali glumica se do sada nije izjašnjavala o takvim temama, i razgovore sa novinarima ograničavala na poslovnu sferu svog života. Mirka i Vujadin u vezi su više od godinu dana, a mlada glumica često boravi u Francuskoj gdje njen budući muž igra fudbal za "Bordo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana