Od trača do istine: Mima Karadžić zaljubljen u crnku

Glas Srpske
Od trača do istine: Mima Karadžić zaljubljen u crnku

Glumac Mima Karadžić najzad je pronašao ljepšu polovinu. Zaljubio se i uživa, kaže jedan njegov prijatelj i dodaje da bi glumac konačno mogao da izgubi status vječitog neženje.

Prema pisanju pojedinih medija poznati đetić vrele ljetne dane, i još vrelije noći, provodi u Budvi, a društvo mu pravi zgodna crnka, od koje se ni na trenutak ne odvaja.

A da nisu možda samo prijatelji, reći će neko.

Ma, kakvi! S prijateljem se ne drži baš onoliko za ruke! I ne razmjenjuju se nježnosti, a glumac i lijepa crnka upravo to rade i to često, u Miminom restoranu u Starom gradu.

Kad ih prođe volja za sjedenjem, ustanu i malo se prošetaju, a onda opet sjednu, ovoga puta u taksi i odu u svoju oazu mira...

- Mima se jako zaljubio. Uživa. Njih dvoje su odskoro zajedno, ali su se za kratko vreme dobro upoznali i zaljubili, pa ta veza pretenduje da postane ozbiljna. Ko zna, možda se Mima uskoro konačno i oženi - tvrdi čovjek blizak Karadžiću.

Da li će zgodna crnka uspjeti da privoli Mimu da se usidri u mirnu porodičnu luku ili će i ova, kao i sve prethodne njegove veze, doživjeti brodolom, znaće se na jesen, u vrijeme svadbi; za sada, zgodnoj crnki dobro ide...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana