Od trača do istine: Mima Karadžić razvija biznis

Glas Srpske
Od trača do istine: Mima Karadžić razvija biznis

Pošto je prošle godine u budvanskom Starom gradu otvorio vinariju "Betula", glumac Mima Karadžić odlučio je da i Beograđane obraduje jednim restoranom.

Naime, on je nedavno u centru prijestonice otvorio lokal "Mima bar", na mjestu na kojem je nekada bio poznati restoran. S obzirom na to da je Mima već duže vrijeme tragao za dobrom lokacijom i mjesecima unazad planirao otvaranje, ne čudi što je ovaj ambijent, u kojem će se služiti najbolja vina, vrhunski opremio, javili su pojedini beogradski mediji.

Na svečanom otvaranju su, pored glumca koji je sve vrijeme dočekivao goste, bile i mnogobrojne poznate ličnosti. Među prvima pojavio se njegov mlađi kolega Andrija Milošević, koji je sve vrijeme ćaskao sa poznanicima i prepričavao im uzbudljive doživljaje iz rijaliti šoua "Survajver", čiji je voditelj. Poslije njega došla je Mimina najmlađa prijateljica, glumica Mirka Vasiljević, koja je bila uz Viktora Savića. Pjevačica Ana Nikolić nikako nije mogla da propusti otvaranje restorana svog dobrog "prijatelja" Mime, sa kojim su je mnogi povezivali. Svojim prisustvom ovo slavlje uveličali su i mnoge druge poznate javne ličnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana