Od trača do istine: Miloš uzvraća udarac

Glas Srpske
Od trača do istine: Miloš uzvraća udarac

Folk pjevač Miloš Bojanić kazao je da se pjevačica i učesnica rijalitija "Dvor" Vesna Vukelić Vendi bavila prostitucijom, ali da nije imala uspjeha u tom poslu "zbog velike konkurencije".

Naime, on je to ispričao Maji Nikolić, čime je, u svom stilu - iza leđa, uzvratio udarac na optužbe koje je Vukelićeva prethodno iznijela na njegov račun.

- Majo, ma Vendi se bavila najstarijim zanatom na svetu, prostitucijom, ali nije uspela u tome zbog žestoke konkurencije u tom poslu. Njoj su sad preostali samo javni toaleti da bi nešto zaradila, nema kako drugačije. Šta bi drugo i mogla da radi kad ne zna da peva, ne pojavljuje se nigde i niko ne zna za nju. Šta drugo može da radi nego da priča kojekakve gluposti na televiziji - iznio je svoje mišljenje Miloš, na šta je Maja, kao po običaju, reagovala odobravanjem.

Inače, verbalni sukob između Vendi i Miloša počeo je iste večeri kada se u "Dvor" uselila folk pjevačica. Ona je održala poduži govor u kojem je Bojanića označila kao agenta Državne bezbjednosti, koji je u službi imao nadimak "Crna štikla".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana