Od trača do istine: Miloš Bojanić otkriva istinu

Glas Srpske
Od trača do istine: Miloš Bojanić otkriva istinu

Kada je folk pjevač Miloš Bojanić prilikom posjete predstavnicima jevrejske zajednice izjavio da je žrtva bombardovanja jer je zbog osiromašenog uranijuma obolio od raka kože, mnogi mu nisu vjerovali! Nepovjerljivi ljudi su smatrali da je to njegov način da izbjegne odgovornost povodom optužbi za govor mržnje u rijalitiju "Dvor".

Međutim, otpusna lista, kao i prve slike poslije operacije potvrđuju sve što je pjevač rekao. U otpusnoj listi jasno je navedeno da je Miloš Bojanić boravio u bolnici u periodu od 17. do 20.12.2010. godine, kada mu je izvršena operacija melanoma, a na slici se vidi da su pjevaču leđa bila doslovno iskasapljena tokom borbe hirurga protiv opake bolesti.

- Nadam se da će sad čak i oni malobrojni koji sumnjaju u mene shvatiti da Miloš nikada ne laže. Posle "Farme" sam saznao da imam maligni tumor i ceo život mi je prošao pred očima, ali odlučio sam da se borim. I posle dve operacije u decembru prošle godine, kada sam se izborio sa bolešću, lekar mi je rekao da rak može da se povrati, ali ja se ne plašim. Jednostavno sam jači od raka, zato sam i pobedio ovu opaku bolest i sada redovno idem na kontrole - izjavio je Miloš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana