Od trača do istine: Miloš Bojanić odbacio optužbe

Glas Srpske
Od trača do istine: Miloš Bojanić odbacio optužbe

Povodom optužbe da Miloš Bojanić nije ispunio obećanje da će dati 5.000 evra od svog honorara iz rijalitija "Farma" Dječijem domu "Mladost" u Bijeloj, poznati pjevač šokirano komentariše da nikada ne bi bio grešan prema nesrećnoj djeci.

- Ja nisam džukac koji će to izbeći i slagati za taj novac! Meni nije jasan direktor doma u Bijeloj i njegove namere. Šta se on sekira, ja nisam obećao novac njemu, već toj deci. Od srca sam obećao deo mog honorara i bio bih grešan prema mojoj deci i unucima kada ne bih ispunio obećanje - izjavio je Miloš za beogradske medije i rekao da je jedini razlog kašnjenja uplate situacija u kojoj se nalazi vlasnik Televizije "Pink" Željko Mitrović.

- Ja sam redovno na vezi s Željkom Mitrovićem i dogovor je da još sačekam, jer čovek ne može trenutno da mi isplati honorar. Pa kako ja mogu da ne razumem čoveka koji se lečio u inostranstvu i bio bolestan, ja tu muku razumem najbolje. On ima dosta ulaganja i stvari koje mora da plati, a ja sam pun razumevanja i pošten sam čovek, tako da ću sačekati - dodao je pobjednik druge sezone "Farme".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana