Od trača do istine: Milica se rasplakala

Glas Srpske
Od trača do istine: Milica se rasplakala

Nema mira među učesnicima rijalitija "Parovi"! Pjevačica Milica Majstorović dobila je histerični napad i briznula u plač jer je njen momak Nenad Jevremović bio u tajnoj sobi sa sobaricom. Pjevačica je primijetila da njenog dragog nema nigdje u vili i počela je da se raspituje kod ostalih ukućana da li su ga vidjeli.

U jednom trenutku, shvatila je da je u tajnoj sobi, koja je bila zaključana. Tog momenta je počela da plače, zvala ga je da izađe, ali joj se Nenad nije odazivao. Sjela je ispred vrata i jecala.

- Ovo je strašno! Šta vi meni radite! Gde je Nenad? Nema ga nigde u kući, a ovde su vrata zaključana! Unutra je i ne sme da se javi da je unutra. Nenade! Nisam ja luda! Šta vi mislite da pravite od mene? Šta ovo znači? - vrištala je pjevačica. Batler joj je prišao i zamolio je da izađe u dvorište, što je ona histerično odbila.

- Ne pada mi na pamet! Na šta to liči?! Ne želim ni u čemu da učestvujem!

Poslije nekoliko minuta, izašao je Nenad i pokušao da objasni djevojci zašto je bio sam sa sobaricom, ali ona nije željela da ga sluša, govoreći mu da joj se skloni s očiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana