Od trača do istine: Milica progoni Natašu

Glas Srpske
Od trača do istine: Milica progoni Natašu

Milica Dražin, zbog koje su Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović nedavno potpisali zahtjev za sporazumni razvod, ne ostavlja pjevačicu na miru, pišu pojedini beogradski mediji. Pozivajući se na navodno dobro obaviještene izvore ovi mediji navode da Milica na sve načine pokušava da dođe do Bekvalčeve pa je čak za pomoć zvala Natašinu sestru Draganu.

- Milica je sa fiksnog telefona pozvala Natašinu sestru Draganu, od koje je tražila da je spoji s Natašom. Kad je čula Miličine molbe, Dragana je prvo ljubazno zamolila da prestane da uznemirava njihovu porodicu, a pošto je ova i dalje insistirala na tome, Dragana je postala gruba i oterala je Dražinovu do đavola - otkriva neimenovani izvor.

Iako je potpisala zahtjev za sporazumni razvod braka s Dačom, Nataša još nije skinula vjenčani prsten. Naime, ona je tokom nastupa u klubu "Magacin" često gestikulirala desnom rukom pa oni koji nisu upućeni u njenu porodičnu dramu ne bi ni posumnjali da ona više nije udata.

Da li je slučajno zaboravila da skine "zavjet ljubavi" ili nije baš sigurna u svoju konačnu odluku, vidjeće se u idućem periodu. Papiri za razvod su još kod advokata!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana