Od trača do istine: Milan Stanković priprema tužbu protiv Granda

Glas Srpske
Od trača do istine: Milan Stanković priprema tužbu protiv Granda

Folk pjevač i ovogodišnji predstavnik Srbije na "Evrosongu" Milan Stanković odlučio je da tuži prvog čovjeka "Grand produkcije" Sašu Popovića, prenijeli su pojedini mediji.

Oni navode da je mladi pjevač angažovao advokata sa zadatkom da obori sporni ugovor koji ovaj pjevač potpisao kada je ušao u finale takmičenja "Zvezda Granda"!

- Višemesečni nesporazum između Saše Popovića i Milana Stankovića, koji je počeo posle njegovog povratka iz Osla, najverovatnije će imati sudski epilog! Posle izjave čelnika "Granda" da će Milan "ili poštovati ugovor ili prestati da se bavi tim poslom", mladi pevač je odlučio da angažuje advokata i pravdu potraži na sudu! Već na prvom sastanku koji su imali, pravni zastupnik mu je rekao da, bez obzira na to što je pevač stavio potpis na ugovor, on vrlo lako može da se proglasi ništavnim - ispričao je izvor blizak mladom pjevaču.

Isti izvor dodaje da je prvi čovjek "Granda" bio zatečen pozivom Milanovog advokata jer se nije nadao da će neko od "njegove dece" odlučiti da tako nešto preduzme.

- Saša je poslao advokatu poruku u kojoj ga je obavestio da je na odmoru do 20. avgusta i da će posle toga da razgovaraju o Milanu i ugovoru – rekao je izvor blizak Stankoviću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana