Od trača do istine: Milan Popović sponzor Marijani Mateus

Glas Srpske
Od trača do istine: Milan Popović sponzor Marijani Mateus

Biznismen Milan Popović, od prije nekoliko mjeseci poznat po vezi sa Severinom Vučković, veliki je prijatelj Marijane Mateus, koja od njega dobija ne samo moralnu, već i finansijsku podršku.

Prijateljstvo između Marijane i Milana traje dugi niz godina, a popularna kreatorka ga je toliko učvrstila da ni najveći dušebrižnici ne mogu da ih posvađaju. Javna je tajna da je Mateusova u više navrata bila u posjeti svom prijatelju u Moskvi, a malo je onih koji znaju da je upravo Popović finansijski pomagao da se realizuju Marijanini poslovni projekti.

- Marijana i Milan se dugo poznaju. Ona je bila čest gost kod njega u Moskvi, a i on kod nje u Novom Sadu. Kad je odlučila da krene u samostalni biznis i pokrene svoju modnu liniju, Milan joj je pomogao u tome. Gospođa Mateus je redovan gost na njegovim rođendanima, pa je i na poslednjem bila najveselija. Ne znam da li je to druženje iz koristi, ali evidentno je da su se toliko zbližili da Milan Marijani povjerava najveće tajne, jer u nju ima veliko povjerenje - otkriva izvor blizak akterima priče.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana