Od trača do istine: Milan odustao od tužbe

Glas Srpske
Od trača do istine: Milan odustao od tužbe

Mladi pjevač Milan Stanković odustao je od tužbe protiv "Granda", ali i od muzičke karijere! Iako je prije samo godinu na sva zvona najavljivao tužbu protiv najveće diskografske kuće u Srbiji, do njene realizacije nije došlo.

- Milan nije tužio "Grand" niti namerava to da uradi. Kad je najavio tužbu, mislio je da će ga čelnik "Granda" Saša Popović zvati i moliti, što on, naravno, nije učinio. Oni su se za ovu godinu videli dva puta i pokušali razgovorom da reše nesuglasice, ali nisu uspeli. Milan je bio jako tvrdoglav i zauzeo je stav velike zvezde - izjavio je izvor blizak pjevaču.

Inače, momak popularne Rade Manojlović za godinu, koliko je prošlo otkao se povukao sa estrade, nije snimio nijednu pjesmu, niti mu je to u planu.

Milan je nedavno na društvenoj mreži "Tviter" okačio svoju sliku na kojoj briše usta. Ovaj Milanov potez može da se protumači na više načina. Jedni su shvatili da je Stanković želio da im kaže da odustaje od pjevanja, dok drugi tvrde da je to znak da se i ubuduće neće javno oglašavati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana