Od trača do istine: Mia plaća zaštitnika

Glas Srpske
Od trača do istine: Mia plaća zaštitnika

Nedavni napad na Katarinu Ostojić Kaju u jednom beogradskom klubu nije iznenadio njenu koleginicu Miu Borisavljević. Ona priznaje da je imala slično, traumatično iskustvo prije nekoliko godina i da od tada ima zaštitnika koji je prati u stopu. Sasvim diskretno i nenametljivo brine o njenoj bezbjednosti. Iako o njemu ne želi da priča, niti da njegovim prisustvom bilo kome bode oči, lijepa pjevačica kaže da joj je on nasušna potreba. Nije da se nekoga plaši, ali sigurnija je kada je on uz nju.

- Godinu dana pre nego što sam se pojavila u javnosti imala sam traumatično iskustvo. Vraćala sam se kući posle ponoći i ispred lifta u zgradi u kojoj sam stanovala sačekala su me tri nasilnika. Dok su me dvojica držala, čupala za kosu i maltretirala, treći mi je oteo tašnu. Bilo je strašno, uplašila sam se kao nikad u životu, a taj incident nikada neću zaboraviti - priznaje Mia.

Na pitanje koliko je skupo danas imati tjelohranitelja Mia odgovara da ona nema klasičnog tjelohranitelja, već zaštitnika koji brine o njenoj fizičkoj bezbjednosti i dodaje:

- Nije to toliko skupo, bilo bi mnogo skuplje da ga nemam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana