Od trača do istine: Marinko Madžkanj liječi glavobolju šljivovicom

Glas Srpske
Od trača do istine: Marinko Madžkanj liječi glavobolju šljivovicom

Glumac Marinko Madžgalj, koji će za manje od dva mjeseca prvi put postati otac, nedavno je, na snimanju nove serije Zdravka Šotre "Greh njene mame", u centru Beograda iznenadio članove ekipe vidno lošim raspoloženjem.

S obzirom na to da se pojavio poprilično nervozan, sjeo je u obližnju kafanu kako bi se opustio pred početak rada. Ipak, svoju mrzovolju nije mogao da sakrije, pa se u nekoliko navrata hvatao za glavu, žaleći se kako mu se ne radi i kako bi najradije bio kraj svoje vjerenice Dude Mijatović, koja je na moru, javili su pojedini tabloidi u Srbiji.

Popularni "flamingos" se, za kafanskim stolom, sve vrijeme žalio kolegama kako ga ubija glavobolja i kako noćima ne može da spava. Oni su ga posavjetovali da je najbolji lijek dobra šljivovica, pa je ubrzo stiglo bokalče rakije iz kojeg je Marinko eksirao nekoliko čašica.

Njemu je ovaj domaći lijek očito prijao, pa je glavobolja nestala kao rukom odnesena, a poznati glumac povratio je dobro raspoloženje i svoj prepoznatljiv smisao za humor, što mu je pomoglo da bez većih problema odradi svoje scene planirane za taj dan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana