Od trača do istine: Marina Uzelac, Gagijeva nova ljubav

Glas Srpske
Od trača do istine: Marina Uzelac, Gagijeva nova ljubav

Poslije razvoda od Anabele i neminovnog poslovnog razlaza, frontmen grupe "Fanki Dži" Gagi Đogani sreću je pronašao u zagrljaju nove pjevačice Marine Uzelac, prenose pojedini tabloidi i navode da je on, već po tradiciji porodice Đogani, spojio lijepo i korisno i poslije svega mjesec dana saradnje uplovio u ljubavnu vezu s novom saradnicom!

- Svakodnevno druženje i uvežbavanje novih pesama učinilo je svoje, pa su Gagi i Marina ubrzo shvatili da njihov odnos prevazilazi prijateljske okvire. Jedna od prvih osoba koja je saznala za njihovu vezu bio je upravo Gagijev brat Đole, koji je bio oduševljen, prevashodno zbog činjenice da je njegov brat konačno preboleo raskid - ispričao je jednom tabloidu izvor blizak Đoganijevima.

Zanimljivo je da je novopečeni par svoju vezu već nagovijestio u nedavnom intervjuu kada je Gagi izjavio da "ne isključujemo mogućnost da jednog dana budemo zajedno".

Ovo je, inače, prva njegova djevojka poslije razvoda od Anabele, mada se u javnosti šuškalo da je imao avanturu s Ksenijom Pajčin, što je on odlučno demantovao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana