Od trača do istine: Marina Tadić ulovila Vanju Udovičića

Glas Srpske
Od trača do istine: Marina Tadić ulovila Vanju Udovičića

Poslije Nataše Bekvalac i Ane Kokić (Rađen) svog "delfina" je ulovila i pop pjevačica Marina Tadić. I to, ni manje ni više, nego Vanju Udovičića, za kojim žene sijeku vene.

Naime, kako su prenijeli pojedini mediji u Srbiji, poznati srpski vaterpolista i ne toliko poznata pjevačica viđeni su kako se ljube na jednom beogradskom splavu.

Novopečeni par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a poslije kratkotrajnog SMS muvanja završili su na splavu "Akapulko", gdje su se čitavo veče ljubili.

- Pre nekoliko dana Marina i Vanja su viđeni na splavu kako se ljube. Bez obzira na to što su se trudili da budu diskretni, svi gosti su pratili dešavanja u njihovom separeu. Jasno je da su zajedno, iako još uvek ne žele da pričaju o tome - kazao je izvor blizak mladoj pevačici.

Da li će Tadićeva držati Vanju za ruku ili će biti samo jedna u nizu, za sada nije poznato.

Na telefonski poziv, na njen broj, javila se djevojka koja ima isti glas kao Marina. Samo je kazala da Marina nije trenutno tu i da će se javiti. Međutim, nije se javila. Nije se javljao ni Vanja Udovičić, koji, za razliku od nje, zaista jeste vaterpolo zvijezda. Njegov mobilni telefon je bio nedostupan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana