Od trača do istine: Marijana Mićić opet šara

Glas Srpske
Od trača do istine: Marijana Mićić opet šara

Voditeljka Marijana Mićić, koja je već jednom raskinula vjeridbu zbog pjevača Saše Kovačevića, a poslije pomirenja sa vjerenikom Borisom Nikolićem, opet se pojavila na promociji Sašinog albuma "Ornament".

Kako su prenijeli pojedini beogradski mediji, Marijana je došla na ovu promociju nenašminkana i u odjeći prigodnoj za džoging, ali to ne bi bilo ništa čudno da upravo zbog Saše nije prije dvije godine raskinula vjeridbu sa ekonomistom Borisom, sa kojim se nedavno pomirila.

Jeste da je u "Vilu Jelena" sa drugaricom ušla na glavni ulaz, međutim, sve vrijeme je pokušavala da ostane što neprimjetnija.

Mediji podsjećaju da su se Saša i Marijana upoznali u kafiću u blizini Marijaninog stana čiji je vlasnik bio Kovačevićev blizak prijatelj. Ovaj lokal je, zbog intimne atmosfere, tada postao prava ljubavna oaza za njih dvoje. Ipak, ta romansa nije dugo trajala. Saša se više nije vraćao bivšoj djevojci Ivoni, ali se Marijana vratila Borisu.

Popularni pjevač je sada u vezi sa Jovanom Koković, ali Marijanu izgleda ništa ne sprečava da ponovo vidi Sašu. Makar i na njegovoj promociji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana