Od trača do istine: Maji Nikolić oduzeto starateljstvo

Glas Srpske
Od trača do istine: Maji Nikolić oduzeto starateljstvo

Maja Nikolić u "Dvoru" i ne sluti da više nema starateljstvo nad sinom. Kada se pjevačica 24. jula 2008. godine razvela od Vuka Kandića, sa kojim je bila šest godina u braku, morali su da se dogovore kome će pripasti sada već četvorogodišnji Lazar.

 Zanimljivo je da su njih dvoje tokom parnice živjeli zajedno, a sud je, iako to nije uobičajeno, starateljstvo nad maloljetnim djetetom prvobitno ravnopravno dodijelio oboma, prenose mediji.

Nišlijka je sada u rijaliti programu "Dvor" te nije obaviještena da je došlo do promjene sudske odluke. Naime, u međuvremenu je Vuk promijenio mišljenje, pa je zatražio da samo on bude staratelj, a sud mu je izašao u susret, procijenivši da je za mališana, zbog prirode majčinog posla, bolje da veći dio vremena provodi sa ocem. I dok Maja igra, pjeva i pravi haos među dvorjanima, ni ne sluti da je ostala bez starateljstva nad djetetom. S obzirom na to da je učesnicima rijalitija uskraćen kontakt sa spoljnim svijetom, kao i informacije iz njega, Nikolićeva će o presudi biti obaviještena tek kad bude izašla iz "Dvora".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana