Od trača do istine: Maja Nikolić ponovo sa starom ljubavi

Glas Srpske
Od trača do istine: Maja Nikolić ponovo sa starom ljubavi

Poslije kratkotrajne romanse sa Igorom Đurićem, bivšim suprugom Katarine Rebrače, pop pjevačica Maja Nikolić je ipak odlučila da se vrati svom momku, inače advokatu iz Njemačke Janu Štajnpilcu, prenijeli su pojedini mediji u Srbiji.

Njihov susret u Beogradu poslije pauze nije ostao neprimijećen. Zaljubljeni par uslikan je kada je izlazio iz jednog restorana na Kaleniću. Maja i Jan su se držali za ruke do automobila koji ih je čekao, a sve vrijeme ih je pratio tjelohranitelj. Pri ulasku u vozilo, Maja je poljubila svog momka i obrisala mu karmin koji je ostao na usnama.

- Janu sve čitaju šta ovde pišu o meni, tako da je upoznat sa svim tračevima, ali ne obraća pažnju na to. I on i ja više volimo da se viđamo van naše zemlje - rekla je Nikolićeva kada su je upitali za komentar.

Podsjećanja radi, učesnica prve sezone "Farme" nedavno je viđena kako razmjenjuje nježnosti sa Igorom Đurićem u restoranu jednog poznatog prestoničkog hotela. U međuvremenu je očigledno razriješila razmirice sa Štajnpilcom i odlučila da mu se vrati, komentarišu mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana