Od trača do istine: Maja Nikolić duguje za perike

Glas Srpske
Od trača do istine: Maja Nikolić duguje za perike

Hvalila se Maja Nikolić avionima, ličnim obezbjeđenjem, vilom na Dedinju, bogatim vjerenikom, ali se ispostavilo da pjevačica već mjesecima duguje novac za perike koje u posljednje vrijeme ne skida s glave.

Navodno je najveća obožavateljka vještačke kose na estradi svojevremeno iz jedne radnje uzela nekoliko perika uz obećanje vlasnicima da će ih reklamirati prilikom svakog svog javnog nastupa. Međutim, niti je ispunila obećanje niti je vratila perike, koje nije ni platila.

- Dotična je uzela perike za potrebe slikanja i gostovanja u TV emisijama. Tom prilikom nam je rekla da je u sjajnim odnosima sa vlasnicima najgledanijih televizija i da će nam na taj način obezbediti odličnu reklamu, što je podrazumevalo pominjanje naše radnje u njenim intervjuima, gostovanjima u televizijskim emisijama. Međutim, od toga ne bi ništa! Perike je uredno zadržala i dan-danas ih nosi. Šokirani smo njenim neprofesionalizmom, da ne kažem lažima - otkriva vlasnica jedne od najpoznatijih vlasuljarskih radnji u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana