Od trača do istine: Maca nema prebijene banke

Glas Srpske
Od trača do istine: Maca nema prebijene banke

Pobjednik "Farme" uzvratio Draganu Marinkoviću na prozivku da je šatorski pjevač, tvrdeći da je voditelj bar 300 puta zvao "Pink" da kuka za svoj honorar.

- Maca je vašarski voditelj. Išao je u Guču da gleda krmeljive ljude i priča s njima, a mene naziva šatorskim pevačem - rekao je Miloš Bojanić na prozivku Dragana Marinkovića u jučerašnjem broju "Kurira".
Lošmi tvrdi da je televizija "Pink" učinila medvjeđu uslugu njegovom bivšem cimeru sa "Farme" što ga je poslala u Guču.
- Tačno znam šta je Macu nateralo da kaže da sam šatorski pevač. Sigurno su ga ljudi u Guči napadali što me je vređao i upućivao mi svakakve pogrdne reči, pa nisam mogao a da se ne pojavim u njegovoj glavi.
Od muke nije znao šta da radi, pa je počeo da me vređa. Uopšte nije problem što je komentarisao moje pevanje, kad svi znaju da je slušao moje pesme pre nego što je ušao na "Farmu". Čuo sam da je taj slepac 300 puta već zvao "Pink" da mu isplate honorar, jer nema prebijene banke. Tako da mu je bolje neka ćuti - poručio je Miloš.
A kada je završio priču o Maci, svoju artiljeriju preusmjerio je na portparola "Pinka".

- Što se tiče izjave Tanje Vojtehovski da ja pričam gluposti i budalaštine, mislim da je stvarno neprimerena, pošto ona govori u ime jedne tako velike televizije kao što je "Pink". Ona ne razmišlja da će svi moji obožavaoci promeniti kanal kad vide da ona vodi "Trenutak istine", a to nije dobro ni za nju, ni za televiziju. O njoj kao ličnosti tek će biti reči - poručio je Bojanić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana