Od trača do istine: Lumpovanje Zvezda Granda na ivici incidenta

Glas Srpske
Od trača do istine: Lumpovanje Zvezda Granda na ivici incidenta

Otvaranje splava "Incident" u Beogradu zamalo nije opravdalo njegov naziv. Doduše, nije bilo nikakve frke ili koškanja, već su se "Zvezde Granda" dobrano potrudile da svojim bahanalijama obilježe veče.

Kako su prenijeli pojedini beogradski mediji, mlada pjevačica Milica Todorović sve vrijeme je eksirala rakiju, a onda se dohvatila mikrofona sa Stevicom Anđelkovićem. Dok nije stigao njen momak Rade. Tada se dohvatila s njim. Ovaj izliv strasti Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović shvatili su kao poziv na izazov, pa se nisu ispuštali iz klinča, ljubeći se do iznemoglosti.

Međutim, ovako nešto nije bilo interesantno za Milana Topalovića i Sašu Kapora, koji su našli razonodu u tome da voajerski, kroz prozor, kibicuju atraktivne djevojke dok su utegnute u suknjicama pristizale na zabavu.

Ali, Tanja Savić je zasjenila sve, jer je te večeri bila kuma, pošto je splav nazvan po njenom hitu. Istina, niko nije pridavao značaja "tituli", već isključivo njenom izazovnom dekolteu… Možda se baš zbog tolikog talasanja Aco Pejović sapleo na ulazu i umalo razbio glavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana