Od trača do istine: Ljubavni klinč Goce Tržan

Glas Srpske
Od trača do istine: Ljubavni klinč Goce Tržan

Pjevačica Goca Tržan bez stida je zaskočila svog muža Ivana Marinkovića na nedavnoj promociji "Amadeus benda". Naime, dok su sjedjeli u separeu poznatog beogradskog kluba i ispijali piće, Goca je iznenada skočila na svoju jaču polovinu i počela strasno da ga ljubi, prenose pojedini beogradski mediji.

- Poznata kao hiperaktivna osoba, koja uvek govori ono što misli i radi ono što želi, Goca je opušteno zaskočila muža usred kluba i s njim razmenjivala nežnosti. Većina prisutnih smejala se gledajući ovu javnu razmenu nežnosti, a iz gomile su se čuli i komentari tipa "što ne uzmete sobu?". Međutim, napaljena pevačica nije se obazirala na "ostatak sveta", već je uživala u svakom poljupcu sa Ivanom, kome je ova situacija bila daleko neprijatnija nego njoj. Javna razmena nežnosti potrajala je desetak minuta, nakon čega je Goca sela u separe kao da se ništa nije desilo - ispričao je izvor koji je prisustvovao ovom ljubavnom klinču.

Šta je popularnu pjevačicu natjeralo na ovakvu razmjenu nježnosti na otvorenoj sceni, nije poznato, a kako bi se ovo završilo da je u klubu bilo mračnije, može samo da se pretpostavi…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana