Od trača do istine: Ljubav na daljinu Katarine Radivojević i Vuka Miškovića

Glas Srpske
Od trača do istine: Ljubav na daljinu Katarine Radivojević i Vuka Miškovića

Priče i nagađanja da Katarina Radivojević više nije u ljubavnoj vezi s crnogorskim preduzetnikom Vukom Miškovićem sve su glasnije, ali ona tvrdi da je to laž i da se njih dvoje još uvijek vole, iako su razdvojeni zbog posla.

Atraktivna srpska glumica, koja glumi u popularnoj hrvatskoj tv noveli "Najbolje godine" potvrdila je da u njenoj vezi s Vukom Miškovićem nije baš sve sjajno, ali je demantovala da je riječ o razlazu, prenosi magazin "Gloria".

- Nije istina da smo Vuk i ja prekinuli. Daljina je veliki problem, ali nema govora o prekidu - izjavila je Katarina Radivojević.

Inače, kako prenose pojedini hrvatski internet portali, kruži priča kako je prezaposlenost razlog prekida njihove ljubavne veze. Zbog toga su susreti Katarine i Vuka Miškovića postali prava rijetkost. Štaviše, nisu uspjeli zajedno da proslave ni godišnjicu veze, navode mediji.

Istovremeno, zgodna glumica priznaje da nema mnogo vremena za ljubav jer u posljednje vrijeme intenzivno radi, ali dodaje da se ona i Vuk i dalje vole i da je sve u najboljem redu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana