Od trača do istine: Ljubav Katarine Radivojević i Vuka Miškovića pod velom tajne

Glas Srpske
Od trača do istine: Ljubav Katarine Radivojević i Vuka Miškovića pod velom tajne

Srpska glumica Katarina Radivojević, koja tumači lik Lorene u hrvatskoj TV seriji "Najbolje godine", prošetala je nedavno zagrebačkom špicom u društvu nepoznatog muškarca i time potvrdila kako je definitivno prekinula vezu sa crnogorskim preduzetnikom Vukom Miškovićem, pišu pojedini hrvatski mediji.

Glumica uopšte nije pokušavala da izbjegne fotoaparat, već se, smješkajući se, rado fotografisala u društvu muškarca, pa se može pretpostaviti da je riječ o bezazlenoj kafici i šetnji s prijateljem.

Iako često zbog svoje ljepote i glumačkog talenta izaziva pažnju medija, Katarina nerado govori o svom ljubavnom životu pa je tako i nedavno u jednoj zabavnoj emisiji ostala suzdržana na pitanje o novoj ljubavi. Glumica je nedavno pustila snimateljsku ekipu Nove TV u svoju kuću te podijelila s gledaocima proslavu pravoslavnog Božića u krugu porodice.

Mediji konstatuju da Katarina svojim bujnim poprsjem osim u rodnoj Srbiji, plijeni pažnju i u Hrvatskoj, posebno poslije objavljivanja njene obnažene paparaco fotografije s jedne od savskih ada, u jednom beogradskom listu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana